За достъп до цялото съдържание на сайта изпратете SMS с текст bsfootball на номер 1092 (2.40 с ДДС)
вход в сайта:
ПАВЕЛ ЦАРЕВ: В „МАСТЕР” СМЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
22:01, 14 Декември 2009 - Bourgasfootball.com
Един от основните играчи на петодивизионния „Мастер” /Бургас/ е Павел Царев, който склони без проблеми да даде кратко интервю за представянето на отбора през есента в шампионата на „Б” ОФГ Юг. Едва прохождащ в регионалния футбол „Мастер” вече впечатли като сериозен клуб, в който организацията е на високо ниво, каквито са и амбициите на клубната управа. Царев, заедно с останалите момчета в тима получават редовно хвалби след всеки мач, в който са отнесли опонентите си с по няколко гола.
Наставник на тима е Панайот Горов, зад гърба на „Мастер” пък стоят фирми като „Мастерхаус”, ЕТ „Сток” и „Евроинс” – гаранция, че се прави нещо сериозно.

- Павел, изненадващо за мнозина в началото на есента ти облече екипа на един нов отбор, който участва в Южната „Б” регионална група – „Мастер” /Бургас/. Есенни първенци сте в групата. Опиши с няколко думи как попадна там и доволен ли си от представянето на отбора през изминалия полусезон?
- В началото на сезона започнах подготовка с „Равда”,но поради „известни” и неизвестни за мен причини бях освободен по време на лагера, който водех с отбора. Когато се прибрах чух от приятели, че се прави такъв отбор, предложиха ми да отида там, и реших , за да не губя форма да се включа. Познавам повечето футболисти и треньора Панайот Горов. Обстановката не беше чужда за мен и лесно се вписах. Представянето е отлично, а и не съм очаквал друго, тъй като виждам, макар и нескромно, че по-добър отбор в тази група няма.

- Какви са целите пред отбора? Явно ще атакувате „А” регионална група ...
- Наистина има цел да се влезе в по-горна група, и за това ръководството прави необходимото за тази група като условия.

- Като един клуб от т.нар. „селски групи” каква е организацията в отбора? Разполагате ли с качествена екипировка, събирате ли се да тренирате през седмицата?
- Стараят се да осигурят засега каквото могат - на фона на останалите отбори, ние сме като професионалисти- екипировка има, тренираме един път в седмицата, защото всеки работи странично от футбола и в тези условия всеки гледа да си запази хляба.

- Явно силната серия за „Мастер” продължава, тъй като на Коледния турнир по футбол в зала „Младост” станахте трети. Изненада ли е това?
- За повечето може би, с оглед на неизвестното име на отбора, но в него има футболисти с опит и представянето ни е нормално. Представянето ни на Коледния турнир бе задоволително - с приливи и отливи на моменти. В мача за 3-4 място победихме "Космос".

- Крачка назад ли е за теб това, че играеш в отбор от пета дивизия, при положение, че до преди месеци игра във „В” група?
- Определено, но какво да се прави, живота е такъв, че не знаеш кой и кога ще ти забие нож в гърба - в един момент ти се усмихва, в следващия те закопава.

- Мислиш ли за трансфер в друг отбор?
- Ако някой се свърже с мен тогава ще мисля, за сега каквото стане.

- Какво очакваш от новата 2010-та година в личен и професионален план?
- Винаги съм казвал, че човек трябва да е жив и здрав, а другото може и сам да си го постигне. Живота не е само футбол, има и по-ценни неща.

WWW.BOURGASFOOTBALL.COM/FORUM

На телефон 0893 97 88 83 можете да поръчате отразяване на футболна среща чрез репортаж в "БУРГАС ФУТБОЛ".

Записванията за пролетния полусезон вече започнаха


Виж още от видео галерията
Виж още новини от булеварда
ЕМБЛЕМАТИЧЕН ВРАТАР ПРЕД ТРАНСФЕР ВЪВ ФРАНЦИЯ
00:12, 24 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
За едни той е вратар, за други шоумен, за трети – и двете. Станимир Динев е по известен с псевдонима Розата – по неясни (поне за нас) до момента причини. Той е един от малкото, който не .. още
ЦИФРАТА 29 – ЕМБЛЕМАТИЧНА ЗА РЕФЕРИТЕ С ФАМИЛИЯ ГЮРОВИ
15:05, 01 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
На 29-ти април хубав повод чества бургаската фамилия рефери Гюрови. Опитният Марин Гюров отбеляза 29 години от започването си на своята съдийска кариера. Макар и вече на 51 години, Гюров .. още
Виж още новини от КРИМИ СПОРТ
ПРЕКРАТИХА РЕГИОНАЛНОТО „ЕЛ КЛАСИКО” В ПЕТА ДИВИЗИЯ
21:25, 07 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
Регионално „Ел класико”, вечната класика на „Б” ОФГ между „Сокол” /Порой/ и „Белите гълъби” /Гълъбец/ не завърши. Мача се игра в събота, но бе .. още
ЗЛАТИ ЦОНЕВ ИЗБУХНА: СЪДИЙСТВОТО В ЗАЙЧАР БЕ ТРАГИЧНО, ПОДАВАМ ЖАЛБА
11:48, 29 Април 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
Мениджърът на „Сокол” /Порой/ Злати Цонев бе крайно разочарован след мача на неговия отбор в Зайчар. „Соколите” загубиха с 0:3 и обвиниха главния рефер Слави Адамов за лошото .. още
Анкета

Кой ще бъде шампион в Областното п-ство по мини футбол (сезон 2014/15) ?Резултати

БГ ПЛАСТ 07 PVC, AL ДОГРАМА
Часът на специалистите
ГОСПОДА ОТ ОС НА БФС, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!
„Стрела” /Дъбник/ официално днес (8 април) се сбогува с „А” регионална ..
Интервюта
Един от ключовите играчи на "Балкан" /Добра поляна/ Али Пехливан се съгласи да даде интервю за ..
Днес празнуват
11 Декември 2018
Николай Станков
футболист
ексиграч на Несебър
34
 
КОНТАКТ С НАС

radiomilena.com
www.nessebar-news.com
www.bulgarian-football.com
www.goal.bg
bgclubs.eu
footballgamee.blogspot.com
www.bg-fun.com
www.cv-studio.com
www.zalozite.hit.bg
betbul.eu
pzsport.info
www.advokat-online-bg.com
dermatolog-burgas.com
nedvizhimost-sozopol.ru
bgfutbol.com
prognozifutbol.eu
bgprognozi.info
burgaski.com
plevensport.eu
novini24.weebly.com

BourgasFootball :: Форуми