За достъп до цялото съдържание на сайта изпратете SMS с текст bsfootball на номер 1092 (2.40 с ДДС)
вход в сайта:
КК „НЕСЕБЪР” ЩЕ ЗАЛОЖИ И НА ПЛАНИНСКОТО КОЛОЕЗДЕНЕ
14:12, 30 Септември 2009 - Виктор ХРИСТОВ

Ръководството на колоездачен клуб „Несебър” даде специална пресконференция, на която бяха отчетени постигнатите резултати от началото на годината. Пред местните журналисти говореха мениджърът Георги Енчев, членът на Управителния съвет Христо Хинков, треньорите Андон Петров и Митко Господинов, както и новият капитан на отбора Спас Гюров.
Още в началото на брифинга Георги Енчев посочи, че КК „Несебър” се е представил в познатото русло и през почти приключилия сезон. Той съобщи, че са постигнати куп нови успехи, а икономическата криза е повлияла в малки параметри на клуба. „Намерихме изход от ситуацията благодарения на екипа, с който работим”, каза Енчев.

Новината, която произлезе в резултат на проведената пресконференция е, че КК „Несебър” ще заложи и на планинското колоездене през следващия сезон. Именно завърналия се в отбора Христо Хинков ще отговаря за това направление, като още на 17-18 октомври в крайните на Слънчев бряг ще се проведе дебютното състезание, което ще е под шапката на КК „Несебър” и ще бъде реализирано съвместно с партньорите от „Слънчев бряг хотел холдингс”.
Ново име в КК „Несебър” е треньорът Андон Петров, който има над 30 години стаж като състезател и треньори. Подвизавал се е и в националните гарнитури.
В същото време стана ясно, че КК „Несебър” има нов капитан. Това е Спас Гюров, който заменя доскорошния си съотборник Георги Георгиев, който е освободен от тима.

Освен Гюров при мъжете още са Мартин Грашев, Мартин Михов, Станислав Заралиев, Петър Дончев, Йордан Друмчев, Пламен Станев и Грегори Де мулдер. Несебърлии се разделят с четирикратния шампион в Обиколката на България Ивайло Габровски.
В същото време продължава сътрудничеството с междуконтиненталния отбор „Ираклион - Несебър”. На по-късен етап ще стане ясно, дали съвместната работа на несебърлии с гръцките им колеги ще продължи и през следващата година.

От колоездачния клуб информираха, че получават адекватна финансова помощ от Община Несебър, а в лицето на кмета Николай Димитров виждат един много добър ръководител.
В края на брифинга стана ясно, че през 2010 година ще се проведе „Гран при Слънчев бряг” по планинско колоездене. Предвидено е то да се състои през месеците април и май. Вече са набелязани шест писти. Търсят се още варианти.Виж още от видео галерията
Виж още новини от булеварда
ЕМБЛЕМАТИЧЕН ВРАТАР ПРЕД ТРАНСФЕР ВЪВ ФРАНЦИЯ
00:12, 24 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
За едни той е вратар, за други шоумен, за трети – и двете. Станимир Динев е по известен с псевдонима Розата – по неясни (поне за нас) до момента причини. Той е един от малкото, който не .. още
ЦИФРАТА 29 – ЕМБЛЕМАТИЧНА ЗА РЕФЕРИТЕ С ФАМИЛИЯ ГЮРОВИ
15:05, 01 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
На 29-ти април хубав повод чества бургаската фамилия рефери Гюрови. Опитният Марин Гюров отбеляза 29 години от започването си на своята съдийска кариера. Макар и вече на 51 години, Гюров .. още
Виж още новини от КРИМИ СПОРТ
ПРЕКРАТИХА РЕГИОНАЛНОТО „ЕЛ КЛАСИКО” В ПЕТА ДИВИЗИЯ
21:25, 07 Май 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
Регионално „Ел класико”, вечната класика на „Б” ОФГ между „Сокол” /Порой/ и „Белите гълъби” /Гълъбец/ не завърши. Мача се игра в събота, но бе .. още
ЗЛАТИ ЦОНЕВ ИЗБУХНА: СЪДИЙСТВОТО В ЗАЙЧАР БЕ ТРАГИЧНО, ПОДАВАМ ЖАЛБА
11:48, 29 Април 2012 - BURGASFOOTBALL.COM
Мениджърът на „Сокол” /Порой/ Злати Цонев бе крайно разочарован след мача на неговия отбор в Зайчар. „Соколите” загубиха с 0:3 и обвиниха главния рефер Слави Адамов за лошото .. още
Анкета

Кой ще бъде шампион в Областното п-ство по мини футбол (сезон 2014/15) ?Резултати

БГ ПЛАСТ 07 PVC, AL ДОГРАМА
Часът на специалистите
ГОСПОДА ОТ ОС НА БФС, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!
„Стрела” /Дъбник/ официално днес (8 април) се сбогува с „А” регионална ..
Интервюта
Един от ключовите играчи на "Балкан" /Добра поляна/ Али Пехливан се съгласи да даде интервю за ..
Днес празнуват
11 Декември 2018
Николай Станков
футболист
ексиграч на Несебър
34
 
КОНТАКТ С НАС

radiomilena.com
www.nessebar-news.com
www.bulgarian-football.com
www.goal.bg
bgclubs.eu
footballgamee.blogspot.com
www.bg-fun.com
www.cv-studio.com
www.zalozite.hit.bg
betbul.eu
pzsport.info
www.advokat-online-bg.com
dermatolog-burgas.com
nedvizhimost-sozopol.ru
bgfutbol.com
prognozifutbol.eu
bgprognozi.info
burgaski.com
plevensport.eu
novini24.weebly.com

BourgasFootball :: Форуми