За достъп до цялото съдържание на сайта изпратете SMS с текст bsfootball на номер 1092 (2.40 с ДДС)
вход в сайта:
“МАСТЕР” ПЪРВИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ НИ ВЪВ „В” ГРУПА ЗАПОЧНА ЗИМНА ПОДГОТОВКА
Футболистите на „Мастер” /Бургас/ направиха първа зимна тренировка. На стадиона в Българово селекцията на старши треньора Нено Ненов дойде за първи път с новия клубен автобус, после в съблекалнята вдигна наздравица с кока-кола и шампанското за една по-добра и успешна нова 2013-та година. С бонбони и торта 24-мата набраха енергия, която инвестираха в последвалите бегови упражнения.

ДОБРЕ ДОШЛИ !

Президентът на клуба Мартин Бошнаков приветства с реч всички, които остават в отбора, както и новодошлите момчета. След него слова държаха старшията Нено Ненов и помощниците му Весислав Илчев и Боян Андонов. Домакинът на клубната база в Българово Иван Станчев лисна вода пред играчите – за здраве и късмет в предстоящите футболни мероприятия.


СТЕФАН ТРАЙКОВ СПИРА С ФУТБОЛА
 
Общо четирима играчи липсваха от първото занятие, от тези, които през есента носеха фланелката на „Мастер”. Стефан Трайков спира с футбола, Павел Георгиев напуска по взаимно съгласие, Емил Рачев преминава във „Верея” /Стара Загора/, а Цветан Филипов е пред трансфер в турския „Едирнеспор”. В „Мастер” все още е Николай Стойчев, но след няколко дни той ще замине за Австрия, където ще се присъедини към бъдещия си нов отбор. 

ПЕТЪР КОЛЕВ И ГЕОРГИ КАЛОЯНОВ ОСТАВАТ НА 100 %
 
В дебютната тренировка не участва Станислав Димов, който е с контузия. С новите тренировъчни анцузи с марка GIVOVA се облякоха не само настоящите играчи, но и най-новите попълнения в лицето на Петър Колев и Георги Калоянов, които идват от „Нефтохимик”. На проби е Радион Фалаков от „Миньор 1934” /Рудник/. Още три момчета също тренират с „Мастер”, но техните имена за сега не се оповестяват от треньорския щаб. Става въпрос за вратар, ляв бек и халф. Едното момче е от Велико Търново, другото от Бургас, третото от Сливен. 

ТРЕНИРОВКИТЕ ЩЕ СА В БЪЛГАРОВО И БУРГАС

Зимната подготовка на бургазлии ще протече изцяло в региона. Голяма част от занятията ще бъдат на спортния комплекс в „Славейков”, в Бургас, а другите на базата в Българово, но когато времето позволява. КОНТРОЛИ С ВСИЧКИ НАШИ ОТБОРИ ОТ "А", "Б" И "В" ГРУПА
 
5 са сигурните контроли до този момент. Първата проверка е на 26-ти януари  
в Несебър с местния третодивизонен отбор. На 2-ри февруари „Мастер” ще премери сили с елитните „акули” на Димитър Димитров – Херо, вероятно на кампуса „Гнездо на акули”. Следва мач със „Созопол” на 9-ти февруари, вероятно в красивото крайморско градче. На 13-ти е контролата с втородивизионния „Раковски” в Поморие. За 16-ти февруари е планиран спаринг с „Нефтохимик”, който може би ще се състои в Българово. В края на зимната подготовка четата на Нено Ненов ще срещне още един спаринг-партньор, чието име от сега на 100 % не може да се конкретизира, тъй като бургазлии водят преговори с руския „Амкар” /Перм/ за контролен мач, но той не е потвърден със сигурност от руските гости, които ще бъдат на подготовка в България.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА 


Часът на специалистите
ГОСПОДА ОТ ОС НА БФС, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!
„Стрела” /Дъбник/ официално днес (8 април) се сбогува с „А” регионална ..
Интервюта
Един от ключовите играчи на "Балкан" /Добра поляна/ Али Пехливан се съгласи да даде интервю за ..
Днес празнуват
16 Декември 2018
Димитър Пологов
футболист
Равда II
35
Нихат Топал
футболист
Габър /Габерово/
28
 
КОНТАКТ С НАС

radiomilena.com
www.nessebar-news.com
www.bulgarian-football.com
www.goal.bg
bgclubs.eu
footballgamee.blogspot.com
www.bg-fun.com
www.cv-studio.com
www.zalozite.hit.bg
betbul.eu
pzsport.info
www.advokat-online-bg.com
dermatolog-burgas.com
nedvizhimost-sozopol.ru
bgfutbol.com
prognozifutbol.eu
bgprognozi.info
burgaski.com
plevensport.eu
novini24.weebly.com

BourgasFootball :: Форуми