За достъп до цялото съдържание на сайта изпратете SMS с текст bsfootball на номер 1092 (2.40 с ДДС)
вход в сайта:
ВЪВ „ВИХЪР” ИЗПРАТИХА 2011-ТА ГОДИНА С КРЪШНИ ТАНЦИ, ХАПВАНЕ И ПИЙВАНЕ
Футболистите на „Вихър” /Айтос/ изпратиха подобаващо 2011-та година – с пищен банкет, който се проведе в комплекс „Генгер”, който впечатлява с уютна обстановка, етнографски сектор, жива музика и прекрасна кухня. Топ заведението на град Айтос е твърд титуляр в избора на местните, както и на гостуващи групи при отбелязването на различни поводи.


Банкетът на играчите от „Вихър” се състоя часове преди края на календарната 2011-та година, като към купона се присъединиха и екссъстезателите на отбора Димитър Лалев, Любомир Няголов, Алексей Енчев и Диян Вълков, които в момента ритат за други отбори.
Клипът съдържа нецензурни реплики и не се препоръчва за лица под 18 години! 

Клубната управа осигури за подопчените си за хапване и пийване, избирайки вкусни специалитети, салати, марков алкохол и различни безалкохолни напитки. Градусът на настроението се вдигна още от 1-вата минута на „третото полувреме”, а тон за щур купон даде играещия старши треньор Ганчо Иванов, който бе сред най-дейните на дансинга, като често канеше на танц тези, които по-продължително „слаломираха” между чашите и чиниите.
На дансинга дори се оформиха кръшни танци с участието на Ганчо Иванов и Димитър Лалев. Двамата дълго време бяха сред водещите фигури на сцената.
 
 

 
Не мина и без песни, които бяха изпълнени от страна на купонясващите. Първи микрофона взе президентът на клуба Валентин Иванов, който се справи без проблеми с изпълнението на баладата „Побелях и остарявам, но не се предавам”, която в оригинал се пее от фолк-легендата Сашо Роман. След това членът на УС Стоян Мангъров изпълни „Назад, назад, моме Калино”, и също обра аплодисментите на колегите си от управата, както и на всички футболисти.


 
 


И докато едни пееха, а други танцуваха, капитанът на отбора Себахатин Шабанов започна да раздава автографи. Той лично разписа няколко календара със своя лик, после ги подаде за подписи и на своите съотборници. 

Банкетът, който бе изпълнен изцяло с местни футболисти (тъй като във „Вихър” играят единствено айтозлии, като изключим вратаря Андон Андонов, който е от Камено), наистина бе перфектно организиран. Присъстващите се постараха купонът да е на 6 и не случайно той продължи няколко часа. Атрактивното поведение на футболистите, предвождани от Ганчо Иванов, допринесе за феноменалния банкет, на който огромна част от клубовете в региона могат да завиждат.


 


 


Часът на специалистите
ГОСПОДА ОТ ОС НА БФС, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!
„Стрела” /Дъбник/ официално днес (8 април) се сбогува с „А” регионална ..
Интервюта
Един от ключовите играчи на "Балкан" /Добра поляна/ Али Пехливан се съгласи да даде интервю за ..
Днес празнуват
16 Декември 2018
Димитър Пологов
футболист
Равда II
35
Нихат Топал
футболист
Габър /Габерово/
28
 
КОНТАКТ С НАС

radiomilena.com
www.nessebar-news.com
www.bulgarian-football.com
www.goal.bg
bgclubs.eu
footballgamee.blogspot.com
www.bg-fun.com
www.cv-studio.com
www.zalozite.hit.bg
betbul.eu
pzsport.info
www.advokat-online-bg.com
dermatolog-burgas.com
nedvizhimost-sozopol.ru
bgfutbol.com
prognozifutbol.eu
bgprognozi.info
burgaski.com
plevensport.eu
novini24.weebly.com

BourgasFootball :: Форуми