За достъп до цялото съдържание на сайта изпратете SMS с текст bsfootball на номер 1092 (2.40 с ДДС)
вход в сайта:
„СТРЕЛА” /ДЪБНИК/ СПЕЧЕЛИ ТУРНИР НА ГЕРБ, ЩЕ ИМА НОВ СТАДИОН !
Първи турнир по мини футбол в Каблешково се проведе два дни преди Местни и президентски избори 2011. Със съдействието на кандидата за кмет на Община Поморие Иван Алексиев и местната структура на ГЕРБ, на стадион „Партизани” сили премериха 10 отбора. За по-малко от 3 часа се проведоха общо 10 срещи, като сред участниците имаше отбори от Каблешково, Поморие, Каменар, Дъбник, Габерово.
 
Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Община Поморие Иван Алексиев лично откри надпреварата и пожела успешно представяне на всички отбори. Той обеща, че в Дъбник ще бъде изграден нов стадион, който ще замени настоящата поляна, която не само, че е с наклон, но има и дупки.
 
По стечение на обстоятелствата точно отборът на с. Дъбник стана победител в оспорваната надпревара, след като на финала се наложи с драматичното 3:2 над Поморие. Въпреки работния ден, повече от 100 зрители уважиха турнира, като сред тях бяха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ, в това число и хората, без които в този момент може би Каблешково нямаше да има отбор, който да се представя толкова успешно през настоящия сезон в „А” ОФГ – Христо Парашкевов и Ганчо Тотев.
 
В първия кръг на турнира се получиха следните резултати: ГЕРБ /Каблешково/ - Каблешково 2:5, „Левски” /Каблешково/ - Габерово 4:3, Дъбник – „Барселона” /Каблешково/ 7:0, Поморие – „Горбачов” /Каблешково/ 12:1. В следващия етап Дъбник загуби с 2:3 от Поморие, но чрез жребий се класира на полуфинал. Левски загуби с 3:4 от Каблешково, а Каменар отстъпи с 1:9 от „Бозата” /Каблешково/. В полуфиналните двубои „Бозата” загуби с 6:7 от Поморие, а Дъбник надделя с 3:2 срещу Каблешково.
 
След серията от футболни битки, тимът на Дъбник прибра един огромен стек бира, а допълнително ще получи и купа от организаторите, в лицето на политическа партия ГЕРБ и кандидатът за кмет на Община Поморие Иван Алексиев, който си пожела този турнир да стане традиционен.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ФОТОГАЛЕРИЯ - ЧАСТ 1

ФОТОГАЛЕРИЯ - ЧАСТ 2Часът на специалистите
ГОСПОДА ОТ ОС НА БФС, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ!
„Стрела” /Дъбник/ официално днес (8 април) се сбогува с „А” регионална ..
Интервюта
Един от ключовите играчи на "Балкан" /Добра поляна/ Али Пехливан се съгласи да даде интервю за ..
Днес празнуват
16 Декември 2018
Димитър Пологов
футболист
Равда II
35
Нихат Топал
футболист
Габър /Габерово/
28
 
КОНТАКТ С НАС

radiomilena.com
www.nessebar-news.com
www.bulgarian-football.com
www.goal.bg
bgclubs.eu
footballgamee.blogspot.com
www.bg-fun.com
www.cv-studio.com
www.zalozite.hit.bg
betbul.eu
pzsport.info
www.advokat-online-bg.com
dermatolog-burgas.com
nedvizhimost-sozopol.ru
bgfutbol.com
prognozifutbol.eu
bgprognozi.info
burgaski.com
plevensport.eu
novini24.weebly.com

BourgasFootball :: Форуми